Nosaltres

Nosaltres

El teu centre familiar de referència per donar l’atenció òptima a les necessitats de nens i joves.


El Centre eduCA’T Reus, situat a ple centre de la capital del Baix Camp, és un projecte innovador impulsat per una jove emprenedora, mestra d’educació primària i pedagoga terapèutica, especialista en educació emocional i màster en audició i llenguatge. Arran de la inquietud observada per la creadora del projecte davant la problemàtica actual en l’educació, la justa i poc evidenciada informació que reben els pares i adolescents sobre les disciplines relacionades amb l’educació, decideix impulsar aquest nou projecte.

Treballo amb infants, nens i adolescents amb dificultats i trastorns d’aprenentatge, en la parla i el llenguatge i/o amb deficiència auditiva. També dono assessorament a pares i mares en la criança dels seus fills fent èmfasi en la part emocional i afectiva.

La meva filosofia de treball

Educació emocional

La meva tasca es desenvolupa seguint el model d’educació emocional, el qual té com a objectiu el desenvolupament de les competències emocionals: consciència i emocional, autogestió, intel·ligència interpersonal i intrapersonal, habilitats de vida i benestar.

Aprenentatge actiu

Per assolir els coneixements necessaris els alumnes treballen a través de l’observació i l’experimentació, utilitzant materials de tal manera que aprendran jugant i cooperant amb els companys, convertint-se en persones crítiques i comunicatives.

Educació emocional

La nostra tasca es desenvolupa seguint el model d’educació emocional, el qual té com a objectiu el desenvolupament de les competències emocionals: consciència i regulació emocional, autogestió, intel·ligència interpersonal i intrapersonal, habilitats de vida i benestar.

Aprenentatge actiu

Per assolir els coneixements necessaris els nostres alumnes treballen a través de l’observació i l’experimentació, utilitzant materials de tal manera que aprendran jugant i cooperant amb els companys, convertint-se en persones crítiques i comunicatives.

Truca'ns

877 073 485
635 977 592

Visita'ns

Carnisseries Velles 8, 2n pis
43201, Reus.

Horari

Dilluns – Divendres
16:30 a 20h

Escriu-nos

info@educatreus.cat