Mètode Glifing

Mètode Glifing

Entrenem la lectura amb el joc d’en Glif!

Un mètode desenvolupat per especialistes amb el qual entrenem, de manera sistemàtica i lúdica, les habilitats lectores dels nens i nenes amb dificultats de lectura.

La durada de l’entrenament varia en cada cas, però en la majoria dels casos es poden observar millores significatives en 16 setmanes!!!

Durant els mesos d’estiu: l’alta total té un 40% de descompte, aprofita-ho! Amb l’avaluació inicial podem saber quina és l’edat lectora del teu fill en pocs minuts, avaluant la velocitat i la precisió lectora de forma amena i divertida, obtenint un informe detallat de tots els aspectes avaluats i després, a entrenar el cervell!

Mètde Glifing

Com funciona?


Avaluem

En pocs minuts, gràcies a una prova Glifing dissenyada per especialistes podem conèixer el perfil lector del nen de manera precisa i objectiva.

Analitzem

Les dades obtingudes en l’avaluació Glifing i al llarg de l’entrenament, permeten al professional de referència saber en tot moment què és exactament allò que el nen necessita reforçar.


Entrenem

Des de casa, amb un ordinador i fent de la lectura un joc. El nen treballa amb el Glifing entre 15 i 20 minuts al dia 4 dies a la setmana.

Millorem

El primer que millora és l’actitud vers la lectura i l’autoestima. També descendeix el nombre d’errors de manera significativa alhora que va augmentant la velocitat de lectura. El resultat és una lectura més fluïda i una millor comprensió.


“Amb Glifing la fluïdesa i precisió lectora del nen poden arribar a assolir la mitjana esperada pel nivell del curs i l’edat. El nen pot divertir-se llegint, sense mostrar cansament o frustració. ”


Ja està en funcionament la nova plataforma!

Si abans ja li agradava al teu fill, ara l’enamorarà! Compatible amb iOS, Linux, Microsoft.. i a més, també se’l podrà endur a tot arreu i entrenar amb la tablet :O!

Article sobre el mètode Glifing al Diari de Tarragona: notícia glifing 14.01

Truca'ns

877 073 485
635 977 592

Visita'ns

Carnisseries Velles 8, 2n pis
43201, Reus.

Horari

Dilluns – Divendres
16:30 a 20h

Escriu-nos

info@educatreus.cat